Rekruttere


Medrek assisterer erhvervslivet med gode resultater i kampen om tiltrækning og rekruttering af personale.

Vi sikre vores samarbejdspartnere målrettet og fuld eksponering ved at publicere stillingsannoncer, bannere og virksomhedspræsentationer på Medreks hjemmesider. Ligeledes eksponerer vi links til stillingsannoncerne direkte, på mail, ud til vores kvalificerede kandidater i databasen, som matcher stillingsprofilerne.

Produkter

Stillingsannoncer
Stillingsannoncer indeholder stillingsbeskrivelse, logo, kontaktoplysninger og ansøgningsmuligheder. Alle stillinger profileres med et link, som udsendes direkte til den målgruppe din virksomheder søger.
Se eksempel her »

Virksomhedspræsentation
En virksomhedspræsentation sikre kendskab til din virksomhed som attraktiv arbejdsplads. Med en præsentation beskrives hvem I er, hvordan I arbejder, jeres viksomhedskultur, jeres værdier-, visioner og mål, som sikre tiltrækning af motiverede medarbejdere.
Se eksempel her »

Bannerannonce
Bannerannoncer profilerer din virksomhed og øger opmærksomheden til jeres stillingsannoncer samt jeres virksomhedspræsentation eller direkte til jeres egen hjemmeside.

Profilannonce
Profilannoncer udarbejdes med et specifikt budskab og udsendes målrettet mod en specifik målgruppe.
Se eksempel her »

Statistik
Med statistik kan vi følge effekten samt måle resultaterne. Alle annoncører modtager statistik over egne aktive annoncer. Statistikken viser aktiviteter som fx antal visninger, hvor mange der har udskrevet annoncerne, hvor mange der har linket direkte ind på annoncørens hjemmeside og hvor mange aktive ansøgere der har søgt gennem Medreks ansøgningsformular.

Ubegrænset annoncering
Flere virksomheder benytter sig af samarbejdsaftaler med Medrek som bl.a. giver fri stillingsannoncering. Med fri annoncering henter vi alle annoncer automatisk direkte fra din virksomheds hjemmeside som publiceres hos medrek og partnere. –En løsning der sikre en billig og maksimal eksponering, som også kan kombineres med en virksomhedspræsentation, bannere, profilannoncer eller eksklusive kampagner.

Dine muligheder
Har du behov for mere information omkring Medrek, er du velkommen til at kontakte os.


Tilbudsforespørgsel

Hvilke kvalifikationer søger du efter til din arbejdsplads? For de fleste virksomheder er de ansatte og de færdigheder, de besidder de vigtigste ressource og det der bestemmer virksomhedens konkurrenceevne. Det er umuligt at lykkes uden de rigtige kvalifikationer på det rette sted. Den rette person på det rigtige sted giver de økonomiske forudsætninger og konkurrencemæssige fordele som kræves for at være de ledende i branchen og det er hvad vi hos Medrek fokuser på, når vi hjælper dig med din annoncering.

Lad os blive din samarbejdspartner!

Hvilke behov har du? Forespørg om et tilbud, så kontakter vi dig med et hurtigt og uforpligtende tilbud.
tilbud@medrek.dk

Onrec AB

Er du arbejdsgiver med behov for assistance til rekruttering og tiltrækning af medarbejdere indenfor sundhed eller life science kan du kontakte:

E-mail: info [at] medrek.dk
Omstilling: +46 (0)70 992 10 29

Salg
Andreas Bojesen
Country Manager Danmark & Norge
Tel +46 (0)70 992 10 29
Mail: andreas.bojesen@medrek.dk

Support Produktion
E-post: support [at] medrek.dk

» Generelle vilkår og betingelser


Anbefal "Rekruttere personale" til dine venner:
Kontakt os
E-mail: info [at] medrek.dk
Omstilling: +46 (0)70 992 10 29
Fax: +46 72 160 11:46

Referencer:

Vi valgte at samarbejde med Medrek fordi, der skulle ske noget nyt. Rekrutteringssituationen har i et stykke tid været svær, og derfor var vi nødt til at prøve og gribe tingene lidt anderledes an, og det har Camilla og Jesper været rigtig gode til at hjælpe med. Samarbejdet fungerer rigtig godt.

Camilla og Jesper er gode at sparre med og til at komme med nogle nye og gode ideer, som er nemme at få sat i gang. Det betyder rigtig meget for os, at det faktisk bare kører af sig selv og ikke giver ekstra arbejde. Vi begynder nu at se de gode resultater af samarbejdet, og det er rart at se, det bærer frugt.

Linda Brøndberg Pharao, HR løn og personale, Aarhus Sygehus

Hos Sct. Mikkel er vores personalegruppe sammensat af flere forskellige type profiler. Ved behov for nye medarbejdere har vi forstærket vores rekrutteringer gennem samarbejdet med Medrek.

Tak for et godt samarbejde

Eva Nedergaard, Leder, Bostedet Sct. Mikkel, Viborg

Da vi tidligere manglede en overlæge i urologi valgte vi at indgå en aftale med Medrek. Medrek kunne tilbyde os at eksponere vores stillingsannonce direkte ud til relevante kandidater i deres database samt eksponere annoncen på deres hjemmeside. Da vi vidste at det kunne blive en svær opgave aftalte vi med Medrek at annoncen skulle være aktiv i 3 måneder. Resultatet blev at vi fandt den rette kandidat gennem Medrek allerede inden for de første 10 dage.
Per Borup Christensen, Ledende overlæge, Org.kir.afd, Svendborg Sygehus

 Se alle referencer »