Referencer


Aarhus Universitetshospital

Vi valgte at samarbejde med Medrek fordi, der skulle ske noget nyt. Rekrutteringssituationen har i et stykke tid været svær, og derfor var vi nødt til at prøve og gribe tingene lidt anderledes an, og det har Camilla og Jesper været rigtig gode til at hjælpe med. Samarbejdet fungerer rigtig godt.

Camilla og Jesper er gode at sparre med og til at komme med nogle nye og gode ideer, som er nemme at få sat i gang. Det betyder rigtig meget for os, at det faktisk bare kører af sig selv og ikke giver ekstra arbejde. Vi begynder nu at se de gode resultater af samarbejdet, og det er rart at se, det bærer frugt.

Linda Brøndberg Pharao
HR løn og personale,
Aarhus Universitetshospital · Aarhus Sygehus

PET-Centret Århus Universitetshospital

Som ledende kemiker for PET-Centret på Aarhus Universitetshospital – Aarhus Sygehus, har jeg god erfaring med vores samarbejdspartner, Medrek.

Ved rekruttering af nye medarbejdere publiceres vores stillingsannoncer flere steder og altid på medrek.dk. I forbindelse med rekruttering af kemikere oplever jeg en høj kvalitet af de kandidater og ansøgere der henvender sig gennem Medrek.

Tak for samarbejdet.

Dirk Bender
Ledende kemiker, PET-Centret
Aarhus Universitetshospital – Aarhus Sygehus

Sct. Mikkel

Hos Sct. Mikkel er vores personalegruppe sammensat af flere forskellige type profiler. Ved behov for nye medarbejdere har vi forstærket vores rekrutteringer gennem samarbejdet med Medrek.

Tak for et godt samarbejde

Leder, Eva Nedergaard
Bostedet Sct. Mikkel, Viborg

Skanderborg Kommune

Det er en win win situation, idet vi får mindst det samme antal kvalificerede ansøgere til ledige stillinger efter samarbejdet med MEDREK med mindre arbejdsindsats og for færre midler end tidligere udtaler Malene Blæsberg, kontraktchef for aktivitet- og træning i Skanderborg Kommune. Desuden får vi også ansøgere fra Tyskland som noget nyt.

Vi har i Fagsekretariatet Ældre i Skanderborg Kommune oplevet opstarten og samarbejdet med MEDREK meget professionelt og i en meget behagelig dialog og atmosfære. Der har været lydhørhed overfor ønsker og ændringer. Vi følger naturligvis samarbejdet nøje og er i løbende dialog med kontrakcheferne omkring stillingsopslag og ansøgertallet.

Udtalelse fra Jonna Albertsen / Skanderborg kommune

OUH Svendborg Sygehus

Da vi tidligere manglede en overlæge i urologi valgte vi at indgå en aftale med Medrek. Medrek kunne tilbyde os at eksponere vores stillingsannonce direkte ud til relevante kandidater i deres database samt eksponere annoncen på deres hjemmeside. Da vi vidste at det kunne blive en svær opgave aftalte vi med Medrek at annoncen skulle være aktiv i 3 måneder. Resultatet blev at vi fandt den rette kandidat gennem Medrek allerede inden for de første 10 dage.
Per Borup Christensen
Ledende overlæge
Org.kir.afd. K
OUH, Svendborg Sygehus August 2007

Louise Mariehjemmet

Fordelen med MEDREK er at vi har fået så mange ansøgere, at vi har haft mulighed for at vælge blandt en gruppe kvalificerede ansøgere. Vi bad Medrek om at tage annoncen fra medrek.dk allerede efter 10 dage da vi igennem medrek havde fået tilpas mange kvalificerede ansøgere.
Maria Hedin
Forstander
Louise Mariehjemmet

Bostedet Caroline Marie


"Vi valgte at benytte os at MEDREK for i højere grad at kunne målrette indsatsen
i forhold til den rette type ansøgere, idet vi havde oplevet at få mange ukvalificerede ansøgere.

Desuden kunne vi se en økonomisk fordel i at benytte os af MEDREK
Gennem MEDREK oplevede vi helt klart at få flere kvalificerede ansøgere og
fik annoncen taget ned før tid, idet vi havde fået et tilstrækkeligt antal ansøgere at vælge imellem."
Gitte Munch-Hansen
Forstander
Bostedet Caroline Marie

PPD

When we had a number of high quality candidates to recruit in a short timeframe - we chose to turn to Medrec. Their advisor gave one to one consultation on our needs, was flexible to our changing needs and offered some great ideas on how to better promote our needs in the Scandinavian and Northern European markets. We saw positive results within 24 hours of launching our openings. I’m hopeful this will continue to be a boost for us and look forward further positive results.
Caroline Brett
EMEA RECRUITMENT MANAGER
Human Resources
Cambridge, UK

Nordlandssykehuset Bodø

Vi bruker Medrec.no fordi vi da får eksponert oss og annonsert i hele Norden. Responsen, spesielt fra Sverige, har vært bra, og vi har gjennom Medrec klart å rekruttere vanskelig rekrutterbare yrkesgrupper. Samarbeid og oppfølging har vært upåklagelig, og vi følger oss meget godt ivaretatt.
Nordlandssykehuset psykiatri
Vigdis Benitez - prosjektleder

Ældrecentret Nygårds Plads

Vi har valgt, at samarbejde med firmaet Medrek fordi, der skulle ske noget andet. Rekrutteringsopgaven har i et stykke tid været meget vanskelig, og derfor forsøgte vi at gå nye veje. Jesper er rigtig god til at sparre med, og samarbejdet fungerer rigtig godt. Vi har fået super mange ansøgere til vores ledige stillinger, dejligt!
Marianne Strømsted

HCL International

Medrek has opened up an entirely new market for HCL International throughout the Scandinavian countries. Our Account Manager, Ellen always goes the extra mile for us and is invested in the success our business.

In the short time we have been working with Medrek, we have had tremendous success, delivering a steady stream of high-calibre candidates.

Further, advertising on Medrek has boosted our brand awareness across the Scandinavian countries, helping us to launch into this new and exciting market.

We look forward to working with Medrek again in 2010.

Katarina Fors
Recruitment Consultant
UK Nurses & Doctors Division (Scandinavia)
HCL International
London
Anbefal "Referenser " til dine venner:
Rekruttering Medrek