Profilannoncer


Her ses eksempler på profilannoncer som medrek.dk har produceret til kunder i Danmark. Klik på bilderne for at få annoncen i fuld størrelse.

Anbefal "Eksempler på profilannoncer på medrek.dk " til dine venner:
Kontakt os
E-mail: info [at] medrek.dk
Omstilling: +46 (0)70 992 10 29
Fax: +46 72 160 11:46

Referencer:

Vi valgte at samarbejde med Medrek fordi, der skulle ske noget nyt. Rekrutteringssituationen har i et stykke tid været svær, og derfor var vi nødt til at prøve og gribe tingene lidt anderledes an, og det har Camilla og Jesper været rigtig gode til at hjælpe med. Samarbejdet fungerer rigtig godt.

Camilla og Jesper er gode at sparre med og til at komme med nogle nye og gode ideer, som er nemme at få sat i gang. Det betyder rigtig meget for os, at det faktisk bare kører af sig selv og ikke giver ekstra arbejde. Vi begynder nu at se de gode resultater af samarbejdet, og det er rart at se, det bærer frugt.

Linda Brøndberg Pharao, HR løn og personale, Aarhus Sygehus

Hos Sct. Mikkel er vores personalegruppe sammensat af flere forskellige type profiler. Ved behov for nye medarbejdere har vi forstærket vores rekrutteringer gennem samarbejdet med Medrek.

Tak for et godt samarbejde

Eva Nedergaard, Leder, Bostedet Sct. Mikkel, Viborg

Da vi tidligere manglede en overlæge i urologi valgte vi at indgå en aftale med Medrek. Medrek kunne tilbyde os at eksponere vores stillingsannonce direkte ud til relevante kandidater i deres database samt eksponere annoncen på deres hjemmeside. Da vi vidste at det kunne blive en svær opgave aftalte vi med Medrek at annoncen skulle være aktiv i 3 måneder. Resultatet blev at vi fandt den rette kandidat gennem Medrek allerede inden for de første 10 dage.
Per Borup Christensen, Ledende overlæge, Org.kir.afd, Svendborg Sygehus

 Se alle referencer »
Rekruttering Medrek