Om medrek.dk


Medrek startede sin succes i 2001 i Sverige og er siden vokset med afdelinger i Danmark, Norge, Storbritannien, Finland og Tyskland.

Vi beskæftiger os udelukkende med internetrekruttering indenfor Sundhed og Life Science.

Med mere end 82.000 kandidater og 286 kategorier assisterer vi den offentlige og private sektor, nationalt som internationalt, med at opnå maksimale resultater i rekrutteringsprocessen.

Virksomheder:
Som virksomhed får du mulighed for at profilere dig i jagten efter fremtidens medarbejdere.

Vi sikre vores samarbejdspartnere målrettet og fuld eksponering ved at publicere stillingsannoncer, bannere og virksomhedspræsentationer på Medreks hjemmesider. Ved annoncering på Medrek garanteres direkte eksponering til rette målgruppe af kandidater.

De bedste løsninger finder vi i samarbejde med vores annoncører. For Medrek er det vigtigt at kende din virksomheds behov, hvorefter vi vurderer hvilke markedsføringseffekter vi kan skabe for jer, som sikre jeres budskab når ud til rette målgruppe.

Læs mere om dine muligheder for at profilere din virksomheds ledige stillinger og jer som attraktiv arbejdsplads til rette målgruppe af kandiater: http://www.medrek.dk/rekruttere.htm

Udover dine muligheder gennem Medreks forskellige sites har vi eksklusive aftaler med øvrige partnere: http://www.medrek.dk/partnere.htm

Læs også mere om referenceudtalelser fra vores samarbejdspartnere:
http://www.medrek.dk/referencer.htm

Kandidater:
Markedsfør dig selv som kandidat til ledige stillinger hos interessante virksomheder gennem Medrek.

Hos Medrek søger virksomheder hver dag i vores database efter medarbejdere.
Indtast dit detaljeret CV hos Medrek så virksomheder kan finder dig i jagten på fremtidens medarbejdere: http://www.medrek.dk/cv.htm

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores overvågningsmails, hvor Medrek automatisk sikre en mail i din inbox med nye og relevante stillinger inden for de ønskede områder du har interesse for.
Tilmeld dig her.

Karriere hos Medrek:
Medrek søger løbende nye kolleger til vores forskellige afdelinger.

Hos Medrek er vi ambitiøse vindere med stor vilje til at lykkes og motiveres af at skabe resultater.

Medrek Rekrytering AB er en international salgsorganisation med engagerede medarbejdere. Vi er bestående af forskellige nationaliteter som har det sjovt og vi brænder for at skabe succes for os selv og vores samarbejdspartnere.

Vores arbejdsmiljø er inspirerende, åbent og præget af ambition om vækst og succes.

Kulturen hos Medrek har fokus på muligheder og udvikling. Vi er en uformel og humoristisk salgsorganisation med højt til loftet, hvor der er plads til forskelligheder.

Vil du være en del af Medrek så kontakt:
Andreas Bojesen
Country Manager Danmark & Deutschland
Tel +46 (0)70 992 10 29
Mail: andreas.bojesen@medrek.dk

Anbefal "Rekruttering indenfor Sundhed" til dine venner:


Ledig jobb for sykepleiere, ledig jobb for lege - medrec.noRekruttering Medrek