Karriere


Er du på udkig efter en ny karriere eller følger du de nye udfordringer i sundhedsvæsenet. Gennem årene Medrek.dk succes hjulpet tusindvis af mennesker i sundhedssektoren til at komme videre i sin karriere.

Der er rigtig mange mennesker, der ikke føler sig gode til deres arbejde. Da du bruger så meget tid på arbejdet, er det utrolig vigtigt at dit mentale helbred trives. Men det er dig, der skal tage kontrol over situationen, finde nye karriereveje og komme tilbage den positive fornemmelse, når du går på arbejde.

Medrek tilbyder tusindvis af nye karriere veje fra Skandinavien, Tyskland og Storbritannien. Der er attraktive arbejdspladser og arbejdsgivere som tilbyder nye karrieremuligheder.

Ny karriere i Sverige
Det er populært at arbejde i Sverige for sundhedspersonale fra Danmark. Ikke mindst i det sydlige Sverige, hvor der i øjeblikket mangel på sygeplejersker. Sverige har en mere gunstig beskatning end i Danmark, men der er nogle punkter, som er forskellige. Derfor er det vigtigt at få indsigt de rettigheder og pligter du har, før du flytter eller begynder at arbejde i Sverige. Skatteblanket til jer som bor i Danmark og pendler til Sverige.
Læs mere om hvordan det er at arbejde i Sverige.

En ny karriere i udlandet.
Ved at arbejde i udlandet, får du mange nye oplevelser og kontakter og det giver dig bedre muligheder for at forfølge en karriere i det erhverv du arbejder med.
Læs mere om hvordan det er at arbejd utenlands.

Danske fagforeninger
Her finder du links til de danske fagforeninger. Fagforeningen fungerer som en forening og har til opgave at hjælpe deres medlemmer med løn og ansættelseskontrakter.
Læs mere om danske fagforeninger.

Anbefal "Karriere" til dine venner: